Каттуу буудай унунан жасалган макарон.
Италиялык рецепт боюнча макарон заманбап автоматташтырылган линияда чыгарылат - Ушундай эле Фабирка Италиядада иштейт.
Ракушки макаронун, биринчи жана экинчи тамактарды даярдоодо үчүн колдонууга абдан сонун.
- Эгер эт, жашылча жана жыпар жыттуу чөптөр менен ракушки макаронун бышырсаңыз, италиялык стилдеги сонун кечки тамак болот.
– Каалоого жараша, ракушки макаронун шорпого же бульондуу шорпого кошуп койсо, абдан даамдуу жанан сонун болот.
100гр. Азыктын аш болумдуу баалуулугу:
Белоктор - 10,3 гр.
Майлар - 1,1 гр.
Углеводдор - 68,9 гр.
Энергетикалык баалуулугу /калориялуулугу - 1398,4 кДж / 334 ккал.
Жарактуу мөөнөтү - 12 ай
Курамы:
Жогорку срттогу буудай уну жана суу.
Tags: Яшар макарондору